Tietoa yrityksestä

A&K Heikura Oy


Toimimme paikallisena IKH-kauppiaanasi koko heidän kattavalla valikoimallaan. Toimitamme varaosat traktoreihin, sekä henkilö- ja kuorma-autoihin. Molemmista toimipisteistä löydät myös hydrauliikka- ja pneumatiikka tarvikkeita, letkupalvelun sekä laajan kattauksen työkaluja eri käyttötarkoituksiin, niin ammattilaiselle kuin harrastelijoille.

Lieksan toimipiste on palvellut jo kymmeniä vuosia rautatieaseman kupeessa Lieksan keskustassa. Toimitusjohtaja Kari Heikura on aloittanut myymällä traktoreita ja työkoneita Itä-Suomen alueelle, nykyisin toiminta on keskittynyt enemmän varaosiin ja tarvikkeisiin- ja niitähän sitten löytyykin laidasta laitaan.

Löydät kauttamme varaosat traktoreihin sekä henkilö- ja kuorma-autoihin. Molemmista toimipisteistä löydät myös hydrauliikka- ja pneumatiikka tarvikkeita, letkupalvelun sekä laajan kattauksen työkaluja eri käyttötarkoituksiin, niin ammattilaiselle kuin harrastelijoille.

Varaston suuruus saattaa yllättää, meiltä löydätkin paljon myös erikoistuotteita, joita ei normaalisti pidetä hyllyssä.

Toimimme virallisena Valtra traktoreiden ja Sampo puimureiden varaosaliikkeenä. Kuulumme myös autovaraosa Osaset -ketjuun.


Nurmeksen toimipiste on avattu vuonna 2013 Porokylän keskustaan. Tämä sivutoimipiste onkin kasvanut kymmenen vuoden aikana niin lattiapinta-alaltaan kuin tuoterepertuaariltaan koko ajan. Paikan päällä tehdään hydrauliikkaletkut mallin mukaan, huolletaan pienkoneet sekä myydään varaosia ja tarvikkeita laajalla skaalalla.

Olemme perinteinen aito varaosatalo, josta saat myös neuvoja projektiin. Ja tietty kahvit kaupan päälle.

Toimipisteissämme palvelee asiantunteva henkilöstömme! Kahvipannu on aina kuumana! Tervetuloa ostoksille!